Hoe moet ik inloggen?

Inloggen in het CMS doe je door  /cms achter de domeinnaam te zetten waarop de website te zien is. De volledige link wordt dan:

www.jouwdomeinnaam.nl/cms

Als je nog niet bent ingelogd dan kom je op een inlogscherm. Op het inlogscherm kun je met je e-mailadres en wachtwoord inloggen.

Als je bent ingelogd, zie je nu het dashboard van het CMS.

Heb je nog geen account?

Een beheerder van de website kan een gebruikersnaam en wachtwoord voor je aanmaken. Weet je niet wie de beheerder is? Neem dan contact op met de supportafdeling van iWink.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Geen probleem, dat overkomt ons allemaal wel eens. Bij het inlogscherm vind je een link "wachtwoord vergeten". Klik op deze link en vul je e-mailadres in. Je ontvangt dan binnen tien minuten een e-mail waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen. Als je te vaak een onjuist wachtwoord hebt geprobeerd wordt je account 15 minuten geblokkeerd. Het herstellen van je wachtwoord heft deze blokkade vroegtijdig op.