Wat moet ik doen als mijn account is geblokkeerd?

Na enkele onjuiste inlogpogingen wordt je account 15 minuten geblokkeerd. Zo voorkomen we dat iemand je wachtwoord kan raden en houden we je account veilig. Je krijgt dan een e-mail met de melding "Het kan maximaal 15 minuten duren voordat je het weer kunt proberen.". Heb je snel toegang nodig? Dan kun je de blokkade ook opheffen door je wachtwoord te herstellen.