Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord kwijt ben?

Wanneer je je wachtwoord kwijt bent, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Dit doe je door op de inlogpagina op de link 'wachtwoord vergeten' te klikken. Je krijgt dan een e-mail toegestuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.
Het wachtwoord dat bij je account hoort is niet inzichtelijk voor de medewerkers van iWink. Wij kunnen je dus je wachtwoord niet toesturen.