Hoe maak ik mijn website WCAG-proof?

Vanaf 23 september 2020 moeten websites van (semi-)overheidsinstellingen voldoend aan de WCAG oftewel de Web Content Accesibility Guidelines. De WCAG is opgesteld om website toegankelijk te maken voor mensen met een functiebeperking. Denk daarbij bijvoorbeeld aan mensen die (kleuren)blind zijn, slechthorend of een andere beperking hebben die het gebruik van je website of webapplicatie in de weg zitten.

iWink wordt WCAG-proof

Ons ontwikkelteam is druk bezig om onze iWink producten WCAG-proof te maken. Op de pagina ' What's new' laten we zien welke aanpassingen er zijn doorgevoerd in onze producten. Je kunt je op die pagina ook aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we je een update geven over de laatste ontwikkelingen en nieuwste features.

Content WCAG proof

Terwijl wij bezig zijn om de techniek van de webdiesten te verbeteren, kun jij als contentbeheerder ook alvast aan de slag om optimalisaties door te voeren. Hoe je dit doet, lees je in onze WCAG whitepaper. Deze kun je downloaden via iwink.nl/wcag.

Is dit een antwoord op je vraag? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het opslaan, probeer het later opnieuw

Hulp nodig? Contact Contact