Hoe zeg ik mijn abonnement op en waar moet ik dan aan denken?

Het opzeggen van je abonnement kan via https://www.iwink.nl/opzeggen. Op die manier weten we zeker dat je opzegging bij de juiste kanalen binnenkomt en goed wordt verwerkt. 

Wat moet ik zelf doen?

Voordat je account verwijderd wordt, moet je de gegevens opslaan die je wilt bewaren. Maak bijvoorbeeld een export van adreslijsten die je wilt bewaren. Als je ook nieuwsbrieven wilt bewaren, stuur ze dan door naar je eigen e-mailadres met de "Doorsturen" functie.

Wat gebeurt er met de gegevens van mij en mijn abonnees?

Als de opzegging is verwerkt, verwijderen wij alle adreslijsten en nieuwsbrieven die bij dat account horen en blokkeren we je account (tenzij je nog andere diensten van ons gebruikt). Je kunt de gegevens vanaf dat moment niet terughalen. Dat is nodig omdat we vanaf het einde van het contract geen verwerker meer zijn van je gegevens. Onze afspraken over een verantwoorde verwerking van persoonsgegevens stoppen nadat we de gegevens in je account hebben verwijderd.

Is dit een antwoord op je vraag? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het opslaan, probeer het later opnieuw

Hulp nodig? Contact Contact