Hoe voeg ik een .PDF toe vanuit het CMS

In de Nieuwsbrief kun je makkelijk een PDF toevoegen.

1. In het CMS voeg je onder de module "Media" het PDF bestand toe.
  2. Als je in media op dit bestand klikt dan zie je op deze pagina "Link" staan.
  3. Deze link moet je kopiëren en kan je later weer gebruiken.
  4. In je Nieuwsbrief kan je nu een woord (of meerdere selecteren) bv. "Klik hier" of  "Download pdf".
  5. Nadat dit geselecteerd is, kan je klikken op "link invoegen/wijzigen".

6. Hier kan je de link kopiëren die je in de module Media hebt gekopieerd.

7. Het PDF bestand is nu voor iedereen te downloaden bij ontvangst van de nieuwsbrief.