Hoe sla ik een nieuwsbrief op als pdf?

Vaak is de beste oplossing om de online versie van je nieuwsbrief te delen. Wil je toch graag een pdf maken van je nieuwsbrief? Volg dan de onderstaande stappen.

1. Volg de stappen in het artikel "Hoe bekijk ik de online versie van een verzonden nieuwsbrief?".
  2. Klik in de online versie op het print icoon (zie afbeelding hieronder).
  3. Selecteer vervolgens als bestemming geen printer, maar "Opslaan als pdf".