Hoe verplaats ik een pagina?

Een eerder gemaakte pagina in het iWink CMS kun je verplaatsen. Dat doe je als volgt:

1. Ga in het CMS naar de pagina die je wilt verplaatsen.
2. Rechts bovenin zie je een grijze knop met 3 puntjes. Als je hier hierop klikt, krijg je een menu met 'meer acties' te zien. Selecteer hier de optie 'Pagina verplaatsen.
3. Vervolgens krijg je de paginaboom te zien waarin alle pagina's van je website staan. Hier selecteer je de pagina waar de pagina onder moet komen te staan.
Bijvoorbeeld: wil je een pagina onder 'Over ons' zetten, dan selecteer je 'Over ons' als pagina waar je de pagina naartoe wilt verplaatsen. Klik vervolgens op de groene knop 'verplaatsen' rechts bovenin.

Let er bij het verplaatsen van een pagina wel op dat het paginatype is toegestaan als onderliggende pagina van het item waar je deze onder wilt zetten. Bijvoorbeeld: wanneer je een agenda hebt, is alleen het paginatype 'agenda-item' toegestaan als onderliggende pagina. Een pagina die het type 'standaard pagina' heeft, kun je dus niet verplaatsen naar een agenda. En een pagina die als type 'agenda-item' heeft is niet toegestaan als onderliggende pagina van een vacatureoverzicht.