Een 404 melding bij downloaden PDF

Bij het downloaden van de PDF-versie van je reporting, kun je een 404 melding krijgen. Dit komt door een technisch probleem wat zich heeft voorgedaan. Dit probleem kan opgelost worden door CMS-gebruikers met de rol Beheerder . Meer informatie over beheerders kun je vinden in het artikel "Wat is het verschil tussen een Beheerders-, Gebruikers- en Ontwikkelaarsrol?"

Het probleem oplossen

Het probleem kan opgelost worden, door de volgende stappen te volgen:

1. Open het CMS.
  2. In linker menu in het CMS staat onder Instellingen het item PDF-export . Klik op dit item.
  3. Verwijder de caches middels de knop PDF cache leegmaken .

Je kunt nu weer opnieuw een PDF genereren en downloaden.