Hoe maak ik een evenement aan?

Evenement aanmaken

Je kunt een evenement maken door een bericht van het type "Evenement" te plaatsen. Dat kun je als volgt doen (zie ook de afbeelding onder het stappenplan):

1. Volg de stappen zoals beschreven in het artikel "Hoe verstuur ik een bericht?".
  2. Klik vervolgens op "Evenement" (stap 2 in de afbeelding).
  3. Geef het evenement een onderwerp, ontvangers en een bericht.
  4. Geef een start- en einddatum op door middel van de date picker (stap 4 in de afbeelding).
  5. Plaats het evenement (stap 5 in de afbeelding).

Evenementen terugvinden

Aangemaakte evenementen kun je terugvinden onder "Activiteiten". Deze staan aan de linkerkant onder de menu knoppen. Zie de afbeelding hieronder.