Hoe bekijk ik de pagina in een andere taal?

Wanneer je gebruik maakt van de Talen module, kun je pagina's in een andere taal aanmaken en bewerken. Twijfel je of je deze module hebt of wil je er gebruik van maken? Neem dan even contact op met onze supportafdeling of vraag je contactpersoon.

Je kunt de taal in het CMS switchen. Links van de knop "Opslaan", staat een vlaggetje (zie de afbeelding hieronder). Door hierop te klikken kun je de taal veranderen of een pagina in een andere taal aanmaken.

Meer informatie kun je vinden in de handleiding.